понедельник, 3 февраля 2020 г.

mon gov ua навчальні програми 2015 2018 для розумово відсталих дітей

mon gov ua навчальні програми 2015 2018 для розумово відсталих дітей

Розділ "Навчальні програми". Відповідно до витягу ПМПК, для кожної дитини потрібно підібрати навчальну програму. Усі найновіші програми можна на пряму завантажити на сайті Міністерства освіти України http://mon.gov.ua. МОН-Діяльність-Освіта- розділ Загальна середня - Освіта осіб з особливими потребами - Навчальні програми.  ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА до програм ЗНЗ для розумово відсталих учнів Завантажити Методичні рекомендації та орієнтоване планування за програмами допоміжних шкіл Завантажити. ПРОГРАМИ для розумово відсталих дітей. для 2-4 класів ЗНЗ (титулка): Математика для дітей з більшими пізнавальними можливостями. Математика для дітей з меншими пізнавальними можливостями.

Корекційні програми. Перелік корекційно-розвиткових програм для спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для дітей з особливими освітніми потребами. Програми з корекційно-розвиткових занять для дітей сліпих та зі зниженим зором. Програми з корекційно-розвиткових занять для дітей глухих та зі зниженим слухом. Програми з корекційно-розвиткових занять для дітей з тяжкими порушеннями мовлення.  Програми з корекційно-розвиткових занять для дітей з порушенням опорно-рухового апарату. Програми з корекційно-розвиткових занять для дітей з інтелектуальними порушеннями. Освіта осіб з особливими потребами. Нормативна база.

Програми допоміжних шкіл для розумово відсталих дітей (початкова ланка) за новим Держстандартом. /ovcharenko/pochatkova_lanka.rar. Програми допоміжних шкіл за новим Держстандартом для розумово відсталих дітей. /ovcharenko/5-9-10-kl.rar. Програми допоміжних шкіл для дітей з затримкою психічного розвитку (початкова ланка) за новим Держстандартом. /ovcharenko/pochatkova_lanka_zpr.rar. Програми допоміжних шкіл за новим Держстандартом для дітей з затримкою психічного розвитку. /ovcharenko/programi_dlja_5kl.rar. Програми допоміжних шкіл для розумово відсталих дітей. /ovcharenko/dlja_rozumovo_vidstal  Поздравляем работников РМЦ. Наші координати. Мережа навчальних закладів. ЗНЗ.

Програми для навчання дітей з обмеженими можливостями здоров'я в умовах спеціальних навчальних закладів (спеціальних класів у знз), інклюзивного навчання та навчання за індивідуальною формою у знз. Програми для навчання дітей з вадами розумового розвитку  · Комплекс програмно-методичного забезпечення «Зміст корекційно-спрямованого навчання і виховання розумово відсталих дітей у спеціальних дошкільних закладах» (програма ознайомлення з навколишнім, методичні рекомендації, дидактичні матеріали) / О.Г.Блеч. – К.: 2012 - 96с. ЗАВАНТАЖИТИ.

2015-2016. 2016-2017. 2017-2018.  Програми для дітей з легкою розумовою відсталістю завантажити Програми для дітей із затримкою психічного розвитку завантажити Перелік програм (наявних у ММЦ) для дітей з особливими потребами завантажити. За матеріалами сайту Міністерства освіти і науки України програми з рекомендаціями для 5-10 класів спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів інтенсивної педагогічної корекції (для дітей із затримкою психічного розвитку).  Програми для 4-10 класів спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для розумово відсталих дітей. Трудове навчання. Швейна справа.

Програми для навчання дітей з вадами розумового розвитку. Програми для навчання дітей з порушенням інтелектуального розвитку. Навчальні програми 2018 року переглянути та завантажити >>>. Навчальні програми 2016 року (8-10 клас) переглянути та завантажити >>>. Навчальні програми 2015 року (6-7 клас) переглянути та завантажити >>>. Навчальні програми 2014 року (1-5 клас) переглянути та завантажити >>>. Ми на карті. Вхід на сайт.  Погода на sinoptik.ua. Пошук. Календар.

розумово відсталих дітей (програми розміщені на офіційному сайті Міністерства. (www.mon.gov.ua) для дітей із складними вадами розвитку (глухих та зі зниженим. слухом у поєднанні з розумовою відсталістю) дозволяється вносити корективи з. урахуванням індивідуальних особливостей даної категорії дітей. Навчальні плани для учнів з помірною розумовою відсталістю складаються. на основі Типових навчальних планів спеціальних загальноосвітніх навчальних.  Навчання дітей з помірною розумовою відсталістю здійснюється за спеціальними навчальними програмами для спеціальних навчальних закладів для розумово відсталих дітей та (або) за індивідуальною навчальною програмою.

Програми з корекційно-розвиткової роботи для підготовчих, 1-4 класів спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для дітей з розумовою відсталістю «Розвиток мовлення дітей з помірною розумовою відсталістю в процесі ознайомлення з природою» ) / укл. Г.О. Блеч. ‑ [Електронний ресурс]. Режим доступу: http://mon.gov.ua/activity/education/zagalna-serednya/osvita-osib-z-osoblivimi-potrebami/navchalni-programi/korekczijni-programi.html. Програми з корекційно-розвиткової роботи для підготовчих, 1-4 класів спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для дітей з розумовою відсталістю «Розвиток

Навчальні програми для дітей з особливими освітніми потребами. № Категорії дітей. 1 Діти з порушеннями зору 2 Діти з порушеннями слуху. 3. Діти з тяжкими порушеннями мовлення. Навчальні програми. Підготовчий, 1-4, 5 класи. 6-7 класи.  1. Запроваджено білінгвальне/двомовне навчання для дітей глухих та зі зниженим слухом шляхом введення української жестової мови, як навчального предмета і як засобу навчання потребами [Постанова Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2013 року № 607 «Про затвердження Державного стандарту початкової загальної освіти для дітей з особливими освітніми потребами»] Режим доступу: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/607-2013.

Навчальні програми для дітей з особливими потребами. Інклюзивне навчання. Екстернат.  Виховна робота.Програма для 1-4-х класів ЗНЗ для розумово відсталих дітей (укл.Висоцька А.М.) Виховна робота.Програма для 5-10-х класів ЗНЗ для розумово відсталих дітей (укл.Висоцька А.М.) Програми для навчання дітей із затримкою психічного розвитку (для шкіл інтенсивної педагогічної корекції). програми для підготовчого - 1-го класів (українська мова, читання, математика, музика, образотворче мистецтво, основи здоров'я, трудове навчання, фізична культура, Я і Україна).  Quick Loan. 2018-03-19 10:20:22. installment loans online installment loans installment loans [url=http://installmentloans.bid]installment loans[/url] галина.

Програми з корекційно-розвиткової роботи для дітей з порушеннями зору «Корекція розвитку»(корекція пізнавальної сфери). Програма з корекційно-розвиткової роботи для підготовчого, 1-4 класів.  Авторські творчі майстерні учителів 2016-2018 рр. Інклюзивна освіта. Нормативно-правова база.

Навчальні програми для слабочуючих дітей. 2016 рік завантажити Навчальні програми для глухих дітей. 2016 рік завантажити Навчальні програми для дітей з затримкою психічного розвитку. 2016 рік завантажити Навчальні програми для дітей з помірною розумовою відсталістю. 2016 рік завантажити Навчальні програми для розумово відсталих дітей. 2015 рік завантажити Навчальні програми для дітей з порушеннями мовлення. 2016 рік завантажити Навчальні програми для дітей з порушеннями опорно-рухового апарату. 2016 рік завантажити Кiлькiсть переглядiв: 1563. Коментарi.  < > Дата останньої зміни 12 Вересня 2018. Законодавча База. Навчально-Методичне Забезпечення.

Навчальні програми для розумово відсталих дітей 2015 рік. Вкладення. Виховна робота (1-4 класи).doc.  Програми для розумово відсталих (2-4 класи) 2ч.pdf. Російська мова (5-10 класи) з навчанням мовами національних меншин.doc. Соціально-побутове орієнтування (5-10 класи).doc.

До 2017 - 2018 н.р. 1 клас. Нормативні документи.  Програми для дітей із затримкою психічного розвитку завантажити Навчальні плани - Типові навчальні плани загальноосвітніх навчальних закладів для дітей, які потребують корекції фізичного та (або) розумового розвитку (початкова ланка) Наказ МОН від 03.11.2004 р. № 849 - Типові навчальні плани загальноосвітніх навчальних закладів для дітей, які потребують корекції фізичного та (або) розумового розвитку (ІІІ ступінь) Наказ МОН України від 02.11.2004р.  Програми для спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для розумово відсталих дітей.

Графік роботи ПМПК 2015-2016. Навчальні програми для дітей з особливими потребами. Затримка психічного розвитку. Легка розумова відсталість.  Програми МАТЕМАТИКА для 5-10 класів спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для розумово відсталих дітей. Програма ПРИРОДОЗНАВСТВО для 6-9 класів загальноосвітніх навчальних закладів для розумово відсталих дітей. Програма ОСНОВИ ЗДОРОВ'Я для підготовчого та 1 класу загальноосвітніх навчальних закладів для розумово відсталих дітей. Програма ОСНОВИ ЗДОРОВ'Я для 2-4 класів загальноосвітніх навчальних закладів для розумово відсталих дітей.

Для розумово відсталих дітей: Навчальні програми 2014 року. Географія 6-9 класи.  Програма для спеціальних загальноосвітніх шкіл для дітей з вадами розумового розвитку (помірна розумова відсталість) (підготовчий) 1-й – 4-й класи ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО. Програма спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для дітей з помірною розумовою відсталістю ТРУДОВЕ НАВЧАННЯ (ПІДГОТОВЧИЙ, 1-4 КЛАСИ). Програма спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для дітей з помірною розумовою відсталістю УКРАЇНСЬКА МОВА (ПІДГОТОВЧИЙ, 1-4 КЛАСИ).

Програми для спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для розумово відсталих дітей. 5 клас-10 клас українська мова (зміст).doc. Download.  для розумово відсталих учнів - Соціально-побутове орієнтування, для 5- 10 класів.doc. Download. для розумово відсталих учнів - Трудове навчання (Швейна справа),(Квітникарство), для 5- 10 класів;.doc. Download. для розумово відсталих учнів - читання (з навчанням мовами національних меншин), для 5 - 10 класів.rar. Download. для розумово відсталих учнів -з російської мови з навчанням мовами національних меншин, для 5 - 10 класів.doc. Download. Математика підг-1 клас.doc.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.