понедельник, 3 февраля 2020 г.

реферат на тему технологія виробництва молока

реферат на тему технологія виробництва молока

Реферат на тему Виробництво молока. Дивитись Скачати. Системи і способи утримання корів.  Групування молочних корів на фермі. Важливою умовою для отримання високих показників ефективності виробництва молока є економне витрачання кормів, оскільки в структурі собівартості на них припадає більше 55% затрат. За умови недостатнього забезпечення корів кормами цього можна досягти за рахунок нормування годівлі залежно від їх продуктивності, фізіологічного стану, живої маси та віку.

Технологія виробництва молока - Це сукупність методів, прийомів і способів отримання найвищої молочної продукції, що включають в себе: Склад молока і оцінку молочної продуктивності,. класифікацію порід, систем і способів утримання, технологій виробництва молока. Лактація - процес утворення, накопичення і виділення молока з молочних залоз. Функціональний цикл молочної корови характеризується кількістю і якістю молока, одержуваного від корови за певний проміжок часу. Період від отелення до моменту припинення виділення молока називається лактаційний періодом. Тривалість лактації у корів в середнь

Технологічні процеси виробництва питного молока. Вершки питні – молочний продукт, який виробляється з незбираного молока з допомогою сепарації. В процесі сепарації незбираного молока виділяється жирова частина – вершки. Для виробництва питних вершків застос. термічна обробка.  4.технологія виробництва питного молокаПитне молоко призначене для безпосереднього вживання в їжу. За зовнішнім виглядом - це непрозора рідина, допускається незначний відстій вершків для жирного і високожирних продукту, який зникає при перемішуванні. Консистенція - рідка, однорідна, не тягуче, злегка в'язка, без пластівців і збилися грудочок жиру.

Технология производства молока. Тип работы: Реферат. Формат: MS Word (.doc), в zip-архиве. Размер: 132.0 кб. Скачать реферат бесплатно. Скачал реферат? Оставь комментарий! Ваше имя: Текст: Похожие рефераты. Разработка технологии производства сгущенного молока с сахаром. Производство пастеризованного молока.  Технология молока и молочных напитков (схема). Технология производства и товароведная оценка разных сортов мармелада. Технология производства и товароведная оценка светлых сортов пива. Технология производства полупроводниковых материалов типа А2В6. Технология производства синергической активной пищевой добавки Эхинацея Янтарная.

Агроэнергетический факультет. Реферат. Технология производства молока. Выполнил: студент 1 курса 61э группы АЭФ.  Существует зависимость основных зооветеринарных показателей молочного скотоводства от количества отдельных видов кормов. При этом, чем выше обеспеченность сеном и корнеплодами, тем больше выход телят и меньше их заболеваемость и общий падеж. Среднегодовой надой молока на одну корову прямо зависит от общей обеспеченности кормами в кормовых единицах, так и отдельных видов кормов.

реферат Технология производства молока. Информация: Тип работы: реферат. Добавлен: 11.05.2012. Год: 2011.  При поточно-цеховой системе все молочное стадо разделяют в зависимости от физиологического состояния животных на четыре технологические группы, которые формируются в цехи: сухостойных коров, отела, раздоя и осеменения и производства молока. Таб.1. Технологическая схема работы молочных ферм при поточно-цеховой системе производства молока.

«Технологія молока і молочних продуктів» є однією з дисциплін циклу професійної підготовки, що формує інженера-технолога за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».  Обсяги виробництва молочної продукції залежать від обсягів виробництва молока та стану тваринництва в країні. За 2005 – 2010 рр. виробництво молока скоротилося на 18 %, до 11,2 млн тонн, поголів’я великої рогатої худоби – на 31 %, до 4,5 млн голів, у т.ч. корів – на 27,6 %, до 2,6 млн голів [13]. Випереджання темпів скорочення поголів’я над скороченням виробництва молока пов’язано з тим, що ліквідується у першу чергу найменш продуктивне стадо.

Тема 6.1. Визначення технологічних процесів виробництва яловичини….……….56. Тема 6.2 Планування руху поголів’я худоби при вирощуванні на м’ясо…..…..58. Література.61 Додаток А.62 Додаток Б…..63. 4.  2. Документи обліку продукції: журнал обліку надою молока, товарно-транспортна накладна на відправку-прийняття молока та молочних продуктів, відомість руху молока, відомість переробки молока і молочних продуктів, відомість зважування тварин (табл. 2). 7.

У виробництві молочних продуктів рекомендується використовувати резервуари-охолоджувачі молока типу ТОМ-2А. Для охолодження молока використовуються також універсальні танки Я1-ОСВ; Л5-ОТН. Очищення[ред. | ред. код]. Очищення є складовою загальної технології виробництва молока і молочних продуктів. Найбільш поширений спосіб очищення — фільтрування. Для цього потрібні цідилки і фільтр.

Реферат Технологія виробництва молока питного. Категория: Кулинария. Технологія виробництва молока питного. Зміст. 1. Характеристика, види, асортимент.  У Росії випускається в реалізацію широкий асортимент молока питного. В Залежно від виду теплової обробки, застосовуваної при виробництві, молоко підрозділяється на пастеризоване, пряжене, стерилізоване, УВТ-оброблене, УВТ - оброблене стерилізоване.  Для виробництва відновленого питного молока, а в деяких випадках для нормалізації молочних сумішей, застосовують сухі і згущені молочні продукти: сухе незбиране і сухе знежирене молоко, суха пахта, сухі вершки, молоко згущене незбиране і знежирене.

реферат Технология производства молока. Информация: Тип работы: реферат. Добавлен: 11.05.2012. Год: 2011.  При поточно-цеховой системе все молочное стадо разделяют в зависимости от физиологического состояния животных на четыре технологические группы, которые формируются в цехи: сухостойных коров, отела, раздоя и осеменения и производства молока. Таб.1. Технологическая схема работы молочных ферм при поточно-цеховой системе производства молока.

«Технологія молока і молочних продуктів» є однією з дисциплін циклу професійної підготовки, що формує інженера-технолога за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».  Обсяги виробництва молочної продукції залежать від обсягів виробництва молока та стану тваринництва в країні. За 2005 – 2010 рр. виробництво молока скоротилося на 18 %, до 11,2 млн тонн, поголів’я великої рогатої худоби – на 31 %, до 4,5 млн голів, у т.ч. корів – на 27,6 %, до 2,6 млн голів [13]. Випереджання темпів скорочення поголів’я над скороченням виробництва молока пов’язано з тим, що ліквідується у першу чергу найменш продуктивне стадо.

Технологія виробництва скотарства. Ферма радгоспу рсчитана утримання 200 голів щодо одного помещении.В господарстві застосовують привязное змісту корів. У цьому способі худобу содер жатий в стійлах на прив'язі.  Устаткування молокопровода включає у собі, два групових лічильника обсягу молока СМТ-1, воздухоразделитель, молочний насос і фільтр (табличний охолоджувач відсутня). Перед початком доїння, вся лінія молокопровода промивається теплою водою. Перед початком доїння вим'я корови має бути обмито теплою водою (t- 36-38oC), потім проводитися масаж вимені корови для кращої молокоотдачи.

Головна Товарознавство Технологія виробництва молока і яловичини. < Попередня. ЗМІСТ. Наступна >. Моделювання технологічного процесу ферми з виробництва молока і його економічна оцінка. Мета заняття. Вивчити основні технологічні вимоги до організації потоково-фазового виробництва молока.  Зміст теми і методика виконання завдань. За класичної потоково-фазової системи молочне стадо розділяють на чотири групи, які формують у відповідні виробничі групи: підготовки тварин до отелення (сухостою); отелення і вирощування телят до 15—20-денного віку; роздоювання та запліднення; виробництва молока. Тварин переводять із групи у групу на період, зумовлений часовими параметрами виробничого циклу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.