понедельник, 3 февраля 2020 г.

розумовою відсталістю календарно історія 8 з плани тематичні помірною дітей для клас

розумовою відсталістю календарно історія 8 з плани тематичні помірною дітей для клас

Програма з музичного мистецтва для 5-8 класів загальноосвітніх навчальних закладів для розумово відсталих учнів розроблена відповідно до Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти та ґрунтується на положеннях Концепції державного стандарту спеціальної освіти дітей з особливими потребами. Програма враховує національні музично-педагогічні традиції та сучасні тенденції розвитку музичної культури в Україні та за її межами.. Інші методичні матеріали на урок Інклюзивна освіта скачати

Програми та календарне планування для розумово відсталих дітей 3 клас.  може маєте кал плани з СПО для 1 класу (розумова відсталість, 2 год на тижд.) розвиток мовл. (4 год) Вишліть,будь ласка, якщо є. ninakunaeva88@gmail.com. ВідповістиВидалити.  Доброго дня.Чи є у вас календарне планування для дітей з легкою розумовою відсталістю 2 клас.Дякую. ВідповістиВидалити. Відповіді.

- для дітей з помірною розумовою відсталістю – на реабілітацію, корекцію та компенсацію розвитку. Важливим новітнім аспектом комплексу є розроблення програм психосоціального розвитку дітей з порушеннями розумового розвитку, що відповідає триєдиній меті освіти цих дітей у контексті реалізації її корекційно-розвивальної спрямованості.  Основним меседжем цього комплексу є відображення специфіки корекційно-розвиткових програм та їх кардинальні відмінності від навчальних; максимальна орієнтація змісту програм на соціальну адаптацію для дітей з помірною

Доброго дня!Вперше розпочала роботу з хлопчиком 1-го класу у якого помірна розумова відсталісь.Чи може хтось поділитися зі мною з календарним плануванням на 1 клас для дітей з помірною розумовою відсталістю?( ОтветитьУдалить. Ответы. Ответить. Unknown 8 сентября 2019 г., 03:30. Доброго дня!Вперше розпочала роботу з хлопчиком 1-го класу у якого помірна розумова відсталісь.Чи може хтось поділитися зі мною з календарним плануванням на 1 клас для дітей з помірною розумовою відсталістю?(моя електронна адреса gavrilenkomaria92@gmail.com. ОтветитьУдалить. Ответы.  Будь ласка, поділіться календарним планом з укр мови та літер. 5 кл для дітей з ЗПР. ОтветитьУдалить.

Програми для навчання дітей з вадами розумового розвитку. Програми для навчання дітей з порушенням інтелектуального розвитку. Навчальні програми 2018 року переглянути та завантажити >>>. Навчальні програми 2016 року (8-10 клас) переглянути та завантажити >>>. Навчальні програми 2015 року (6-7 клас) переглянути та завантажити >>>. Навчальні програми 2014 року (1-5 клас) переглянути та завантажити >>>. Ми на карті. Вхід на сайт.

Для дітей з тяжкими порушеннями мовлення (6-7 кл.):біологія, всесвітня історія, географія, іноземна мова, інформатика, історія Стародавнього світу, історія України, математика, музика, образотворче мистецтво, основи здоров'я, світова література, трудове навчання, українська література, українська мова, фізика, фізкультура, хімія переглянути. Для дітей з порушеннями опорно-рухового апарату (6-7 кл.)переглянути.  "Типові навчальні плани спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для дітей, які потребують корекції фізичного та (або) розумового розвитку (початкова школа)" (28.01.2014)переглянути.  Календарно-тематичне планування (всі шкільні предмети). Навчальний рік 2017-2018: розклад канікул.

Класи інтенсивної педагогічної корекції. Класному керівнику. Методичні матеріали. Програми. "Мій конспект " та інші методички. Фотоальбоми. Підготовчий - В клас. Випуск 2015 року. 1- В клас.  підручники [20]. Календарне планування [10]. Для Вас,батьки. [7]. "Мій конспект" та інше [10]. Дидактичні матеріали [17].

Програма з корекційно-розвиткової роботи «Музичні краплинки» для 1-4 класів спеціальних закладів загальної середньої освіти для дітей з інтелектуальними порушеннями (автори: Шеклунова Н.О., Міненко А.В.). Програма з корекційно-розвиткової роботи «Азбука творчості» для 1-4 класів спеціальних закладів загальної середньої освіти для дітей з інтелектуальними порушеннями (автори: Чеботарьова О.В., Брусенська І.М.). Програма з корекційно-розвиткової роботи «Розвиток психомоторики та сенсорних процесів» для 1-4 класів спеціальних закладів загальної середньої освіти для дітей з інтелектуальними поруше

Розумова відсталість. Порушення зору. Порушення слуху.  Вчителям, які викладають в інклюзивних класах. Програми. Навчальні плани.  Навчальні програми 2014 року. Для дітей з порушенням опорно-рухового апарату. Навчальні програми 2014 року. Для дітей з затримкою психічного розвитку. Навчальні програми 2014 року. Для дітей з вадами слуху. Навчальні програми 2014 року. Пакет документів.  Календарно-тематичний план. Пояснювальна записка. Титулка.

Розумова відсталість. Порушення зору. Порушення слуху.  Вчителям, які викладають в інклюзивних класах. Програми. Навчальні плани.  Навчальні програми 2014 року. Для дітей з порушенням опорно-рухового апарату. Навчальні програми 2014 року. Для дітей з затримкою психічного розвитку. Навчальні програми 2014 року. Для дітей з вадами слуху. Навчальні програми 2014 року. Пакет документів.  Календарно-тематичний план. Пояснювальна записка. Титулка.

Титульна сторінка на календарний план. ЗПР. Нова навчальна програма та календарні плани 2014-2015 р. підг.-4 класи. Нова навчальна програма для дітей з ЗПР. Підг. — 4 класи.  Календарний план 2 кл.ІІ сем. 2 клас І семестр: Календарний план 2014-15 р. 2 клас ЗПР. Математика. Календарний план 2014-15 р. 2 клас ЗПР. Образотворче мистецтво. Календарний план 2014-15 р. 2 клас ЗПР. Основи здоров’я. Календарний план 2014-15 р. 2 клас ЗПР. Природознавство. Календарний план 2014-15 р. 2 клас ЗПР. Розвиток млвлення. Календарний план 2014-15 р. 2 клас ЗПР.

Для дітей з помірною розумовою відсталістю: · Програми з математики 0-4 класи. · Програма для спеціальних загальноосвітніх шкіл для дітей з вадами розумового розвитку (помірна розумова відсталість) (підготовчий) 1-й – 4-й класи ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО. · Програма спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для дітей з помірною розумовою відсталістю ТРУДОВЕ НАВЧАННЯ (ПІДГОТОВЧИЙ, 1-4 КЛАСИ). · Програма спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для дітей з помірною розумовою відсталістю УКРАЇНСЬКА МОВА (ПІДГОТОВЧИЙ, 1-4 КЛАСИ).

Для дітей з помірною розумовою відсталістю: Програми з математики 0-4 класи. Програма для спеціальних загальноосвітніх шкіл для дітей з вадами розумового розвитку (помірна розумова відсталість) (підготовчий) 1-й – 4-й класи ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО. Програма спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для дітей з помірною розумовою відсталістю ТРУДОВЕ НАВЧАННЯ (ПІДГОТОВЧИЙ, 1-4 КЛАСИ). Програма спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для дітей з помірною розумовою відсталістю УКРАЇНСЬКА МОВА (ПІДГОТОВЧИЙ, 1-4 КЛАСИ).

Підвищення кваліфікації. Перспективний план к Атестація педагогічн Перспективний план п  Положення про спеціальні класи для навчання дітей з особливими освітніми потребами у загальноосвітніх навчальних закладах завантажити. Методичне забезпечення. Програми для дітей з легкою розумовою відсталістю завантажити Програми для дітей із затримкою психічного розвитку завантажити Перелік програм (наявних у ММЦ) для дітей з особливими потребами завантажити. За матеріалами сайту Міністерства освіти і науки України програми з рекомендаціями для 5-10 класів спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів інтенсивної педагогічної корекції (для дітей із затримкою психічного розвитку).

Календарно-тематичне планування з всесвітньої історії 8 клас 2018/2019 н.р. 02.08.2018. 0 7 180. Календарне планування з всесвітньої історії 8 клас (1 година на тиждень, 35 – на рік). Підручник: Всесвітня історія : підруч. для 8 класу загальноосвіт. навч. закладів / О. В. Гісем, О. О. Мартинюк. — Х. : Вид-во «Ранок», 2016. — 256 с. : іл.

Для дітей з помірною розумовою відсталістю: Програма для спеціальних загальноосвітніх шкіл для дітей з вадами розумового розвитку (помірна розумова відсталість) (підготовчий) 1-й – 4-й класи ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО. Програма загальноосвітніх навчальних закладів для дітей з помірною розумовою відсталістю Я і Україна (ДОВКІЛЛЯ) (ПІДГОТОВЧИЙ, 1-4 КЛАСИ). Програма спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для дітей з помірною розумовою відсталістю ТРУДОВЕ НАВЧАННЯ (ПІДГОТОВЧИЙ, 1-4 КЛАСИ). Програма спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для дітей з помірною розумовою відсталістю УК

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.