понедельник, 3 февраля 2020 г.

чи буде зно в 2016 році

чи буде зно в 2016 році

За даними: Український центр оцінювання якості освіти. ВНО-2016: исключен ли фактор коррупции? 1 февраля началась регистрация на внешнее независимое оценивание знаний. Новость вполне могла бы считаться рядовой, если бы не события прошлого года, из-за которых на всей системе независимого тестирования чуть было не поставили жирную точку. Как многие помнят, 21 июля в Украинском центре оценивания качества образования Генпрокуратура, СБУ и МВД провели обыски. Были изъяты серверы, компьютеры и документы, а генпрокурор Шокин поспешил заявить, что руководители Центра меняли результаты тестирования по

Зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) у 2016 році мають складати випускники загальноосвітніх навчальних закладів для здобуття документа про отримання повної загальної середньої освіти та вступу до вищих навчальних закладів (ВНЗ) України на конкурсній основі у поточному році. Випускники ПТНЗ, ВНЗ І–ІІ рівнів акредитації (технікумів, коледжів тощо), інші особи, які вже отримали (або отримають у поточному навчальному році) повну загальну середню освіту (атестат) та мають бажання вступати до ВНЗ України у 2016 році. ЗНО проводиться за кошти державного бюджету та є безкоштовним для його учасників.

Результати ЗНО-2016 доступні на сайті. Учасники зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року можуть роздрукувати Інформаційну картку, у якій зазначено результати проходження тестувань. Докладніше… 12.04.2017. Запровадження ЗНО з іноземних мов із використанням дворівневих предметних тестів відтерміновано на 2018 рік.  У 2016 році зовнішнє незалежне оцінювання проходило з 12 навчальних предметів: української мови і літератури, математики, історії України, російської, іспанської, англійської, німецької, французької мов, біології, фізики, географії, хімії. Докладніше… 8.07.2016.

Напередодні початку ЗНО хакери атакували сервери системи оцінювання - Гриневич. У середу, 4 травня, напередодні початку зовнішнього незалежного оцінювання хакери здійснили DDoS-атаки на сервери для ЗНО, повідомила міністр освіти і науки Лілія Гриневич під час засідання Кабміну. 5 травня 2016, 11:46. Події. В Україні стартує зовнішнє незалежне оцінювання-2016. У четвер, 5 травня, тестуванням з української мови і літератури починається основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року, повідомив Український центр оцінювання якості освіти. 5 травня 2016, 09:46. Події.  /ЗНО 2016. « » Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram. Найцікавіші статті та добірка важливих новин щовечора.

Проведением ЗНО в Украине занимается Украинский центр оценивания качества образования (УЦОКО), глава которого, Игорь Ликарчук, подал в отставку на прошлой неделе. Ранее Ликарчук заявлял , что в 2016 году ЗНО может не состояться. В июле этого года СБУ обнаружила несанкционированное вмешательство в реестр внешнего тестирования. Генеральный прокурор Шокин обвинил работников УЦОКО в злоупотреблении служебным положением, а из здания УЦОКО было изъято компьютерное оборудование.

“З 2016 року деякі аспекти Зовнішнього Незалежного Оцінювання зміняться. Щоб вступити в 2016 році до вищого навчального закладу (ВНЗ) потрібно подавати сертифікати ЗНО лише 2016 року”, — йдеться у повідомленні. Кожен учасник ЗНО має право скласти тести не більш як із чотирьох навчальних предметів з переліку: Українська мова і література. Історія України.

Даты ЗНО 2016: Основная сессия. 5 мая - ЗНО по украинскому языку и литературе; 11 мая - ЗНО по математике; 13 мая - ЗНО по истории Украины  Напомним, участники ЗНО могут самостоятельно выбирать любые предметы, но не более четырех из вышеприведенного списка. Смотри также - ЗНО 2016 в Украине: особенности сдачи экзамена. juli_serheiko. Поделись

Зо́внішнє незале́жне оці́нювання (ЗНО, раніше також Зовнішнє тестування, ЗТ) — іспити для вступу до вишів в Україні. Комплекс організаційних процедур (передусім — тестування) спрямований на визначення рівня навчальних досягнень випускників середніх навчальних закладів при їхньому вступі до закладів вищої освіти. Мета зовнішнього незалежного оцінювання: підвищення рівня освіти населення України та забезпечення реалізації конституційних прав громадян на рівний доступ до якісної освіти, здійснення

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.